DVD 747 min.
Emma: Den komplette miniserie
 (1984)
I samling
#358

Set:
Ja
Drama, Romance
Great Britain  /  English

Beskrivelse

Den stjernespækkede krønike om Emma Harte - baseret på Barbara Taylor Bradfords storsælgende romaner.

Emma
I begyndelsen af 1900-tallet er den unge Emma Harte (Jenny Seagrove) en fattig engelsk tjenestepige med dårlige fremtidsudsigter. Hendes rige elsker har forladt hende og desuden er hun gravid, med Emma er både ukuelig og stærk. Hun nægter at lade sig slå ud af modgang og hendes drivkræft er hadet til den velhavende familie, som svigtede hende. Mod alle ods begynder hun langsomt at klatre op ad samfundets rangstige.

Drømmen Er Din
Emma Harte (Deborah Kerr) har igennem hele sit liv arbejdet for at opbygge et kæmpestort imperium, bl.a. med støtte fra sin elskede Blackie O'Neill (Liam Neeson). Nu er Emma 80 år gammel og behøver en arving til at overtage det store imperium. Valget falder på hendes favorit, nemlig barnebarnet Paula (Jenny Seagrove), som sværger at holde fast i Emmas drøm.

Stærke Viljer
Paula O'Neill (Lindsey Wagner) er nu chef for det store imperium, men det er et foretagende som Paulas fjender forsøger at overtage. I Paulas nærhed findes også den stilige sikkerhedschef Jack Figg (Anthony Hopkins). Romantik, mord og bedrag er vigtige ingredienser i denne storslåede afslutning på Barbara Taylor Bradfords hyllede romantrilogi som Harte-dynastiets skæbne og eventyr.

Edition Details
Stregkode 5709624014862
Region Region 1
Antal disk 1
Personlige detaljer

Noter
Generel information

Manuskript:
Barbara Taylor Bradford

Medvirkende:

Deborah Kerr
Jenny Seagrove
Liam Neeson
Anthony Hopkins
Barry Bostwick
Lindsay Wagner
Miranda Richardson
John Mills


Kategorier:
Bokssæt
Drama
Kærlighed
Tøsefilm