DVD 120 min.
Musik for Pakistan
 (2006)
I samling
#373

Set:
Ja
Music
Denmark  /  Danish

For lidt over et år siden ramtes Pakistan af en af historiens største katastrofer, da et jordskælv i Kashmir- området dræbte ca. 80.000 mennesker og gjorde næsten 4 millioner hjemløse, heriblandt mange børn, som pludselig mistede både deres forældre og hjem.
De tre dansk-pakistanske brødre, Asif, Kashif og Aamer Ahmad følte en stærk trang til at gøre noget og fik ideen til at lave en støttekoncert og de gik i gang fra en ende af, vel at mærke uden nogen form for erfaring inden for den slags arbejde. Brødrenes støttekoncert og budskaber om medmenneskelighed og dét at gøre en forskel som individ, gav genklang og rosende omtaler i hele det danske rige. Overraskende positive tilbagemeldinger fra Outlandish, Saybia, Søs Fenger, Ataf, Tue West, Bryan Rice, Anna David, Ali Kazim, Nomadix, Majid og dyingDay og ikke mindst en yderst engageret og veltalende Omar Marzouk som aftenens vært, gjorde at de tre brødre hurtigt stod med en udsolgt aften i cirkusbygningen!

Kronprinsparret Frederik og Mary viste deres interesse og medmenneskelighed ved at møde op som koncertens æresgæster.

Alle indtægter gik ubeskåret til Røde Kors’ arbejde i de jordskælvsramte områder i Pakistan. Forevigelsen af denne fermragende musik aften foreligger nu på DVD. Overskuddet af salget af denne, går ubeskåret til Røde Kors. For lidt over et år siden ramtes Pakistan af en af historiens største katastrofer, da et jordskælv i Kashmir- området dræbte ca. 80.000 mennesker og gjorde næsten 4 millioner hjemløse, heriblandt mange børn, som pludselig mistede både deres forældre og hjem.
De tre dansk-pakistanske brødre, Asif,[...]

Edition Details
Stregkode 0094638316794
Region Region 1
Antal disk 1
Personlige detaljer