DVD 25 min. IMDB
Finn\'sk Fjernsyn
 (1999)
I samling
#177

Set:
Ja
Comedy, Family
Denmark  /  Danish

Finn Nørbygård Himself - Host / Various roles
Donald Andersen Various roles
Birthe Backhausen Various roles
Mia Maria Back Various roles
Stine Bjerregaard Various roles
Ole Boisen Various roles
Søren Byder Various roles
Morten Eisner Various roles
Ann Hjort Various roles
Stig Hoffmeyer Various roles

Instruktør Jens Ole Rasmussen
Producent Finn Nørbygård; Jakob Mejlhede

Beskrivelse

Karl Einar booking dav, dav
Hvem husker ikke den lidt kiksede booker fra Borris I Vestjylland, der bl.a. har Tina Turner, Luciano Pavarotti… og nu også Finn Nørbygåd i sin stald? Jeg er sikker på, at Finn Nørbygård bliver berømt ikke blot i Borris, men i hele Ringkøbing amt udtaler Karl Einar om sit nye fund.

Karl Einar er tilbage i stor stil med denne DVD, hvor han præsenterer det allerbedste fra de hylende morsomme Finn’sk Fjernsyn udsendelser med en af Danmarks største entertainere, Finn Nørbygård.
DVD’en indeholder desuden mange helt nye sketches, der ikke har været vist på tv.

Ubeskeden som han er - er det krydret med Karl Einar’s egne udsendelser fra BNN - Boris Nærradio fjernsynsafdelingen... bl.a. et gør-det-selv program "Det’ nem" - sponseret af Boris Tømmerhandel og et havemagasin, der hedder "A er derude".

Finn Nørbygård og Finn’sk Fjernsyn kræver vist ikke nærmere præsentation, for de fleste har sikket set det meget opreklameret TV-show på TV2. Det er faktisk også et af problemerne ved denne udgivelse, for det meste af disse små gags og skæve historie er vist på TV2. Det eneste nye på udgivelsen er Karl Einar booking små indfald imellem klippene fra Finn’sk Fjernsyn, desværre virker Karl Einar lidt kedelig og der er meget langt imellem man griner. Det gør at udgivelsen virker som en genudsendelse afbrudt af små ligegyldige klip. Det er virkelig en skam at Finn ikke har taget sig tid til at lave et rigtig show til det danske video marked, for personligt mener jeg at Finn er med i Eliten af den danske komiker stab. Er du en af de få der ikke har set Tv-udsendelserne på TV2 kan jeg varmt anbefale denne DVD, ellers vil jeg nok overveje det en ekstra gang.

Edition Details
Region Region 1
Antal disk 1